Kereskedelem, értékesítés

Értékesítő munkakörben álláslehetőség családanyáknak Kisvárdán

Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva.
Munkavégzés helye: Kisvárda és környéke
2017. 08. 22. 19:53
Jelentkezem

Északkelet-Magyarország legnagyobb, gyógynövényes készítményeket forgalmazó Cége,
a NaturComfort Kft. most remek munkalehetőséget kínál jó kommunikációs képességű, lendületes Anyukáknak!

4, 6, vagy 8 órás munkaidőben is tudsz nálunk dolgozni. Amennyiben szeretnéd a lehető legtöbbet megadni a családod számára és egyben olyan munkahelyet keresel, ahol egy tisztességes jövedelmet is elérhetsz, akkor nálunk a helyed! Rugalmas munkaidőben dolgozunk és tekintettel vagyunk a felmerülő családi elfoglaltságra is.

Értékesítői munkakörben, nyugodt, profi légkörben dolgozhatsz nálunk. Kis odafigyeléssel már az első hónapokban 8 órás munkának megfelelő fizetést tehetsz le az asztalra részmunkaidőben is!

Ha kedvet kaptál, és úgy érzed, hogy ez a hirdetés neked szól, akkor küldd el az Önéletrajzod, vagy jelentkezz telefonon!

  • Telefonos elérhetőségünk: 0620/268-1683
  • E-mail: naturcomfort.toborzas2@gmail.com

„A NaturComfortnál nagyon jó közösségbe kerültem. Összetartó a csapat, segítőkészek a kollégák. A főnöknőm remek ember, példaértékű, ahogy törődik velünk.
55 éves vagyok, van egy 13 éves kislányom, illetve két nagykorú gyermekem. Ezen a munkahelyen megértik, tudják, ha az embernek gyermeke van, időnként vannak problémák, de itt minden gondot meg tudnunk oldani, meg tudunk beszélni. Nem utolsósorban jó a fizetés. Meg kell érte dolgozni, de megéri. Nagyon szeretek a NaturComfortnál dolgozni, remélem, még sokáig itt leszek a Csapattal”.
Varga Gergelyné, Telefonos értékesítő, Kisvárda

Jelentkezem
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet, pályázat szövege:
Önéletrajz feltöltése:
Fájl törlése
Engedélyezett formátum: doc, docx, pdf
Maximális fájl méret: 5 MB
További dokumentumok:
További dokumentum feltöltése
Anti-Spam:
Az Adatkezelési tájékoztatót megismerte, elfogadta, és kifejezetten hozzájárul az álláshirdetés kapcsán az adatai kezeléséhez a tájékoztatóban foglaltak szerint.